logo_new.png

CAT & CO. DANISH FASHION BRAND.
SØGER AGENT.

Har du solid erfaring med salg, og har du passion for Modebranchen? 
Brænder du samtidig for at yde en professionel og høj service? Så kan det være dig, vi søger til dette spændende job.

Om jobbet
Som salgsagent hos Cat & Co Engrossalg bliver du ansvarlig for kundekontakten, samt opsøgende salg. Du får et selvstændigt job, hvor du selv planlægger og gennemfører salget med fokus på såvel eksisterende som potentielle kunder. Du bliver en del af et fagligt stærkt team med øvrige salgsagenter samt salgsbackup og assistance fra hovedkontoret. Du får derfor mulighed for at koncentrere dig om dine kunder og salget, hvilket er nøglen til virksomhedens succes.

Du repræsenterer et stærkt firmabrand med velkendte produkter i sortimentet samt express service. Din opgave er at opbygge og vedligeholde langvarige salgsrelationer til kunderne i dit distrikt. Din succes kommer af, at du skaber værdi for dine kunder, gennem professionel rådgivning og sammensætning af tøj-kollektionen, så kunden i sidste ende opnår tilfredhed og god service.  Du arbejder ud fra din hjemmeadresse og tilrettelægger selv din arbejdsdag, således at du skaber mest værdi for kunden. Du refererer til den administrerende direktør.

Dine arbejdsopgaver er blandt andet:
Udbygge og fastholde salg til eksisterende kunder
Opsøgende salg til nye kunder og kundesegmenter
Modefaglig rådgivning omkring kundens valg af tøj
Deltage på Cat & Co´s årlige mode-messer
Opfølgning og deltagelse i salgsbudgettet

Om dig
Du har erfaring med salg til modebranchen, og kan fremvise gode salgsresultater for dit ansvarsområde. Har du ikke en uddannelse indenfor modebranchen, så har du passion for mode og brænder for at arbejde mere med dette produktområde. Du har god forretningsforståelse og flair for tal. 

Som person er du proaktiv, energisk og har fingeren på pulsen og kan forstå markedet og se tendenser. Du sætter dig høje mål og er klar til at arbejde for at indfri dem. Du skaber tillid og langvarige relationer til dine kunder, og betragter din indsats som fundament til kundens succes. Du er udadvendt, dygtig til at kommunikere, kan bevare overblikket og sætter en ære i at leve op til de forventninger, du har skabt hos kunden.

Du tilbydes
Et selvstændigt, fleksibelt og spændende agentjob hos en førende engrosshandel indenfor modebranchen. Du får et stærkt sortiment, fagligt dygtige kollegaer og en attraktiv provision.

Cat & Co sælger i dag til hele Europa med hovedkontor i Rungsted.  
Cat & Co er totalleverandør indenfor Tøj, sko  & Accessories. Strategien er at styrke og udvide virksomhedens brand for at forblive en interessant samarbejdspartner for kunderne. Kunden er i centrum, og de mange engagerede agenter servicerer kunderne i hele Europa. Det er målet at yde den absolut bedste service for vores kunder med professionelle agenter, telefonsupport samt nethandel.

Mail venligts ansøgning samt Cv med billede til:
Catharinakrogh@live.dk
Cat & Co
Rungstedvej 73 C 1 ST.
2960 Rungsted Kyst
Tlf. 26114780